Waarom KOVA?

KOVA is het kennis- en opleidingscentrum voor het verantwoord leren omgaan met gevaarlijke stoffen, vezels en werkomstandigheden. Een veel omvattende zin maar wij maken het waar!

Het werken met gevaarlijke stoffen zoals asbest, vezels, stof en gassen in de bouw, sloop of industriële omstandigheden vraagt immers om de juiste parate kennis bij werknemers en werkgever.

 

Onze opleidingen worden aangeboden in een open inschrijvingenprogramma vanuit ons kenniscentrum in Oosterbeek en sinds kort ook in Papendrecht.

 

Daarnaast verzorgen wij opleidingen zo nodig op uw eigen locatie zodat de geïnvesteerde tijd direct rendement oplevert en voor uw werknemers praktisch en herkenbaar is.

 

KOVA advies:

KOVA stelt haar brede kennis van wet- en regelgeving geheel onafhankelijk van inventarisatiebureaus of laboratoria ter beschikking aan bedrijven en overheden.

Een eerlijk onafhankelijk en deskundig advies, kan van belang zijn bij uw bedrijfsvoering. Ons advies wordt vaak gevraagd bij: 

Wij werken alleen met deskundige, onafhankelijke adviseurs op het gebied van gevaarlijke stoffen. U krijgt hierdoor altijd een onafhankelijk en eerlijk advies.

ADVIES NODIG? Docenten

Eerstkomende opleiding

Deskundig Asbest Verwijderaar 1 (DAV-1)

Schrijf je nu nog in!

14 aug. 2018

Meer informatie aanvragen

Bij KOVA kun je vrijblijvend informatie aanvragen over onze opleidingen, trainingen of wanneer je andere vragen hebt. Vul het formulier in zodat wij contact kunnen opnemen!

Bij het versturen van dit formulier verstrekt u persoonsgegevens aan ons.

Top