Opleidingen voor overheden

Gemeenten, Omgevingsdiensten, Provincies, Veiligheidsregio ‘s, maar ook Inspecties van diverse Ministeries hebben vaak behoefte aan praktische onafhankelijke opleidingen.  Hoe kan men de wettelijke regels en bevoegdheden op een praktische wijze ten uitvoer brengen.

KOVA B.V. heeft zelf jarenlang verzamelde kennis in huis en werkt samen met autoriteiten op diverse gebieden. Bij die verzamelde kennis kunt u denken aan studies, rapporten, actuele wet & regelgeving en voorschriften. Maar ook in de vorm van specifieke expertise van onze medewerkers en samenwerkende partners. Kennis die we onder andere opdoen via ons internationaal netwerk van professionals.

KOVA B.V. is onafhankelijk, dat wil zeggen dat we een kenniscentrum zijn, binnen diverse ketens, zonder een eigen (gecertificeerd) inventarisatiebureau, laboratorium, leverancier van Persoonlijke Beschermingsmiddelen en apparatuur, examenbureau of certificerende instelling. KOVA B.V. is dan ook niet gelieerd aan politiek, vakorganisatie of overheid.

Daarentegen kennen we de markt op ons duimpje. Onze docenten hebben om het zo te zeggen “zelf met hun poten in de klei ”gestaan. En hebben soms zelf als handhaver, auditor, beoordelaar gewerkt. Zij kennen dus alle “ins en outs” binnen de markt.

Daarom volgen reeds vele handhavende instanties, certificerende instellingen, gemeenten en Regionale Omgevingsdiensten al jaren opleidingen van onze docenten. Wordt wetgeving aangepast, is KOVA B.V. de eerste om de overheden daar een praktische vertaling van aan te reiken.

Ga naar onze opleidingen Over KOVA

Eerstkomende opleiding

Veiligheid voor operationeel leidinggevenden 1- daagse (VCA-VOL)

Schrijf je nu nog in!

19 okt. 2017

asbest

Willekeurige opleiding

Deskundig Asbest Verwijderaar 1 (DAV-1)

Bekijk opleidingen

Meer informatie aanvragen

Bij KOVA kun je vrijblijvend informatie aanvragen over onze cursussen, trainingen of wanneer je andere vragen hebt. Vul het formulier in zodat wij contact kunnen opnemen!

Top